Etsimme asiakaspalvelijaa, joka kohtaa asiakkaamme lämpimästi ja iloisesti, kun he tulevat harjoittelemaan rangeillemme. Tehtäväsi on olla harjoitusalueilla asiakkaita varten, ja varmistaa asiakkaidemme viihtyvyys ja turvallisuus rangella. GoGolf Rangen asiakaspalvelijana annat palvelumme laadulle kasvot.

Mitä edellytämme sinulta:
– Aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta, golf-alan kokemus katsotaan eduksi
– Innokasta ja positiivista palveluasennetta
– Vahvat sosiaaliset taidot – pidät ihmisten kanssa työskentelystä, olet reilu ja luotettava työkaveri
– Oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta
– Kiinnostusta golf-alaa kohtaan
– Kielitaito (suomi, ruotsi, englanti, muut kielet) on eduksi
– Anniskelu- ja hygieniapassi ovat eduksi, mutta pystyt suorittamaan ne myös työn ohessa

TyötehtäviiMay be an image of golfsi kuuluu:
– Rangen palvelujen myynti- ja asiakaspalvelutyö
– Kassan ja maksupäätteiden käyttö
– Rangen alueen yleinen siisteyden ylläpito
– Pallojen keruu ja pallokoneen täyttö

Työt alkavat heti, kun lumet ovat sulaneet ja aurinko lämmittää jälleen. Mikäli edellämainitut kohdat kuvaavat sinua ja nautit ulkoilmassa työskentelystä ihmisten kanssa, tämä paikka voisi olla juuri sinulle.

 

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja sen mukana CV sähköpostiin: jeppe@gogolf.fi. Kirjoita hakemukseesi myös kummalle rangelle olet hakemassa. Täytämme paikat sen mukaan, kun sopivat henkilöt löytyvät.