GOGOLF LOUNGE on avoinna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varaa lyöntipaikkaVaraa Trackman -simulaattori

GoGolf Lounge on avoinna joka päivä 9-22

GoGolf Lounge tarjoaa upeat harjoitusmahdollisuudet pääkaupaunkiseudun golfareille. GoGolf Loungeen ovat tervetulleita kaikki golfarit tasoon ja kotiseuraan katsomatta. 

Hallin sijainti on optimaalinen  Kauniaisten ja Kilon välissä. Iso lähipelialue, Par2-rata, 20 lyöntipaikkaa sekä 6 TrackMania luovat kokonaisuuden, jonka vertaista ei löydy Euroopasta

 

Rakkaat asiakkaamme! Noudatamme viranomaisten suosituksia ja suosittelemme samaa kaikille asiakkaillemme. Palvelemme normaalein aukioloajoin.

Ajanvaraus avoinna

Lyöntipaikkojen ja Trackman-simulaattoreiden ajanvaraus on avattu GoGolfin Enkora-ajanvarausjärjestelmään. Aikoja on varattavissa Trackman -simulaattoreihin sekä lyöntipaikoille  päivittäin 9-22. Loungen ovat aukeavat virallisesti lauantaina 7.11. Viikonloppuna harjoitellaan toimintoja ja pidetään jo muutamat treenitkin. Innokkaimmat ovat tervetulleita jo viikonlopun aikana.  Tervetuloa...

Loungessa treenataan turvallisesti

Tervetuloa treenaamaan GoGolf Loungeen turvallisesti. Ethän tule paikalle mikäli tunnet olosi vähänkään sairaaksi. Meillä on käsidesiä on tarjolla ja pidämme erityisen hyvää huolta hygieniasta.  Tilaa on 1200 neliötä ja turvavälien pitäminen on mahdollista. Lyöntipaikan ja simulaattorin voit varata kätevästi GoGolfin Enkora -ajanvarausjärjestelmällä

ALK. 49 € / kk 

1200 neliötä, 20 lyöntipaikkaa, laaja lähipelialue, par 2 -rata,

6 Trackman-simulaattoria, golf skyn proshop sekä lounge-tila baareineen

Treenaa kuukausimaksulla

Treenaa vuoden ympäri GoGolf Loungessa ja GoGolfin rangeilla (Leppävaara, Mega, Hills ja Kurk) hintaan 49 € / kk (12 kk sopimus)

Voit ostaa myös yhden kuukauden treenit ilman sitoutumista hintaan 79 € / kk (1 kk sopimus)

Talven treenit hintaan 69 € kk (5 kk sopimus)

“Halusimme rakentaa Euroopan moderneimman golfhallin, jonne tullaan viihtymään ja onnistuimme siinä yli odotusten”

GoGolfin toimitusjohtaja Mikael Hästbacka.

simulaattorit

pelaa ja harjoittele Trackman -simulaattorissa

 

 

GOGOLF LOUNGEN TREENIT

 

Talviharjoittelua huippuvalmentajien johdolla

GoGolfin uuteen opetustiimin kuuluvat Suomen johtava golfvalmentaja Timo Karvinen sekä PGA prot Antti Vaalas ja Marko Kumm. Heidän johdollaan talvikauden aikana toteutetaan laadukkaita ryhmäopetuksia GoGolf Loungessa.

”Me valmentajat olemme innoissamme ja myös otettuja, että jo suunnitteluvaiheessa meitä on kuunneltu erityisesti opetustarpeista ja olemme mukana myös harjoittelualueiden toteutuksessa. Pelkästään tulevalla talvikaudella tulemme toteuttamaan yli 100 golfryhmäopetusta, joista löytyy varmasti kaikille golfareille kiinnostavia teemoja ja ryhmiä”, Karvinen sanoo.

 

YHTEYSTIEDOT

Keran Hallit, Karantie 4, Espoo

lounge@gogolf.fi | 09 81904830

Avoinna: joka päivä 9-22 

Ajanvaraus: GoGolf Enkora