Espoo: 09 81904830 / Tampere: 09 81904809 lounge@gogolf.fi-loungetamperegogolf.fi

Golfhalli – GoGolf Lounge on uuden ajan tyylikäs golfhalli ja vapaa-ajan viettokohde

Golfhalli, GoGolf Lounge, löytyy Espoon Keran halleilta. Ennen teollisuuskäytössä olleet hallit, on nyt kunnostettu ja toimivat muun muassa golfin talviharjoittelukeskuksena. Lähistöllä löytyy myös mahdollisuus padel-peleihin, sillä padel-kentät sijaitsevat aivan golftreenialueen vieressä. Löydät hallin osoitteessa Karantie 4, Espoo. Hallin edessä on hyvin ilmaista pysäköintitilaa, mutta muistathan parkkikiekon. Lisäksi paikalle pääsee hyvin myös julkisilla liikennevälineillä esimerkiksi junalla suoraan Keran asemalle, josta golfhallille on lyhyt matka.

10 Faktaa GoGolfin Golfhallista – GoGolf Loungesta

 1. 18 lyöntipaikkaa
 2. 6 TrackMan- simulaattoria
 3. Viihtyisä baari
 4. Golfhallimme palvelee kaikkia golfareita. Aloittelijoista ammattilaisiin ja kaikkien seurojen jäseniä.
 5. Golf Skyn Pro Shop – Osta golfvälineet ja -tarvikkeet
 6. 200 neliötä tyylikästä  ja viihtyisää tilaa
 7. Par 2 -rata – Kuin minigolf, mutta parempi
 8. Mukavat sohvat ja olohuonemainen tunnelma musiikkeineen
 9. Avoinna viikon jokaisena päivänä
 10. TrackMan-vuorot sekä vakiovuoroina että irtovuoroina

Golfhalli on viihtyisä ja tunnelmallinen. Mukava valaistus ja hyvä musiikki siivittävät golftreenejä, joita voit nyt tehdä vuoden ympäri ja lähes vuoden jokaisena päivänä. Hallimme on auki jokaisena viikonpäivänä klo 8-22.  Poikkeusaukioloajoista ilmoitamme aina erikseen kotisivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissa.

OIemme halunneet tarjota mahdollisuuden kaikille treenata ja viihtyä golfhallissamme. Tule sellaisena kuin olet ja viihdy niin kauan kuin haluat.

Voit varata ajan GoGolf Loungeen netistä tai soittamalla hallille. Ajanvarausjärjestelmästämme, Enkorasta, löydät varausmahdollisuuden lyöntipaikoille, TrackMan-simulaattoreihin, golfkursseillemme sekä mahdollisuuden ostaa lahjakortteja hallille.

 

Talviharjoittelu hallissa – GoGolf training

Voit valita itse, minkä verran treenaat talvella. Olemme räätälöineet erilaisia paketteja kunkin pelaajan toiveet ja tarpeet huomioiden. Voit treenata kuukausisopimuksella tai varata vuoron silloin kun sinulle sopii.

Suosittelemme kuukausisopimuksen tekoa, sillä sopimushintamme ovat niin edulliset, että säästät nopeasti yksittäisiin treenikertoihin kuluvan summan rahaa!

Treenaa kuukausisopimuksella

 • GoGolf Training

  • Tämä harjoitteluoikeus on sinulle, joka haluat treenata golfhallissa vuoden ympäri kiinteällä kuukausihinnalla.
 • GoGolf 5 kk Training

  • Tämä harjoitteluoikeus on sinulle, joka haluat treenata golfhallissa koko talvikauden, 5kk) kiinteällä kuukausihinnalla
 • GoGolf 1kk Training

  • Tämä tuote on sinulle, joka haluat kokeilla treenejä yhden kuukauden ajan tyylikkäässä sisähallissamme

 

Kaikki nämä tuotteet ovat myynnissä myös junnuille alennettuun hintaan. Junnuhinnalla treenaavan tulee olla alle 18-vuotias.

Yksittäisten treenikertojen hinnat ovat alkaen 15 €/tunti sisältäen golfpallot.

Golfhallimme voidaan varata myös yksityistilaisuuksiin. Kysy lisää avuliaalta henkilökunnaltamme.

Golfhalli ja Par 2-kenttä

Par 2 -kenttä tarkoittaa käytännössä golfkenttää, jonka reiät ovat lyhempiä kuin täysimittaisella golfkentällä. Par 2 -nimitys tuleekin siitä, että yleensä kentän kaikilla rei’illä ihannelyöntimäärä on 2, kun normaalimittaisilla kentillä on myös pidempiä par 4 ja par 5 -reikiä. Par 2 -kentillä reikien mitat vaihtelevat yleensä noin 50 metrin ja 100 metrin välillä.

Sisähallimme Par 2 -kenttä toimii hyvänä harjoituspaikkana golfareille talvikauden aikana.