GoGolf Loungen Lyöntipaikat

Lyöntipaikka eli range on turvallinen rata ja paikka, jossa voit harjoitella golflyöntiäsi huoletta ja niin paljon kuin vaan jaksat. Lyöntipaikat voivat sijaita ulkona rangella, mutta myös golfhallit tarjoava lyöntipaikkoja. GoGolf Lounge-hallissa on 18 lyöntipaikkaa, jotka kaikki ovat loistavia paikkoja lyöntien harjoittelemiseen.

Suosittelemme varaamaan lyöntipaikan etukäteen varausjärjestelmämme kautta netissä, mutta voit myös kokeilla onneasi ja tulla paikan päälle katsomaan onko lyöntipaikkoja vapaana. Varsinkin aamupäivän tunnit ovat useina päivänä hiljaisempia kuin illat ja viikonloput. Suosittelemmekin varaamaan lyöntipaikan jos suunnittelet treenejä iltaisin tai viikonloppuisin.

Laaja lähipelialue on vapaasti käytössä lyöntipaikan tai simulaattorin maksaneille asiakkaillemme. Lähipelialue sopii puttien ja chippien treenaamiseen.

Turvalliset GoGolf Loungen lyöntipaikat ovat hyvä mahdollisuus harjoitella lyöntejä sisätiloissa

Huolehdimme GoGolf Loungen lyöntipaikkojen turvallisuudesta muun muassa pitämällä riittävät välimatkat suhteessa toisiin lyöjiin sekä huolehtimalla yleisestä siisteydestä ja viihtyvyydestä

Lyöntipaikat GoGolf Lounge