Espoo: 050 441 5010 / Tampere: 045 729 2932 lounge@gogolf.fi
Valitse sivu

TrackMan- Simulaattori

Mikä on TrackMan?

TrackMan on mailan ja pallon liikerataa mittaava tutka, joka myös videoi swingin high-speed kameralla. TrackMan toimii sekä sisällä, että ulkona. Sisällä tarvittava lyöntipituus tietojen mittausta varten on 3 metriä. Ulkona Trackman “näkee” koko pallon lentoradan 360 metriin asti.

Tutkasimulaattorin avulla pääset näkemään yksityiskohtaiset tiedot mailan liikeradasta, pallon lentoradasta ja yhdistämään tiedot videokuvaan. TrackMan siirtää langattomasti kaiken tiedon ja videot omaan tietokoneeseen tai älypuhelimeen.

Kaikki suurimmat maila- ja pallovalmistajat käyttävät TrackMania tuotteidensa testaamiseen. PGA Tourin ja European Tourin televisiolähetyksissä näytettävät pallon lentokaaret ja data on mitattu sen avulla. Myös maailman parhaat pelaajat ja valmentajat käyttävät TrackMania lyöntien mittaamiseen ja swingien analysoimiseen.

trackman gogolf loungessa

Trackman golfkursseilla ja valmennuksessa

TrackMan helpottaa valmentajan ja valmennettavan yhteistyötä, koska se havainnollistaa valmennettavan lyönnit. Simulaattori kerää tietoja jokaisesta lyönnistä ja purkaa swingin osiksi. Tämä auttaa valmennettavaa ymmärtämään swinginsä virheet. TrackMan antaa välittömän palautteen, joka ohjaa suoritusta oikeaan suuntaan.

Laite antaa välittömän palautteen lyönnistä, jonka ansiosta jokainen virhe on helppo todentaa ja analysoida  ja pyrkiä siitä eroon seuraavalla yrittämällä. Kun valmentaja on mukana pelaamassa, hän voi lyönnin jälkeen auttaa pelaajaa ymmärtämään virheen ja korjaamaan sen. Ja lisäksi pelaamien on hauskaa.

Pelaajan kehittymistä on helppo seurata mytrackman.com:sta, johon tallennetaan pelaajan lyöntihistoria ja lyöntitestien tulokset.

Smash Factor kuvaa osumalaatua

Trackman kuvaa osumalaatua Smash Factor -arvolla, jonka maksimi on 1,5:n luokkaa. Hyvänä osumana voi pitää kaikkea, mikä ylittää arvon 1,44. Mikäli arvo putoaa kymmenyksellä 1,34 eroa lyönnin pituudessa on jopa 20 metriä, kun mailanpäännopeutta on 94 mailia tunnissa.

Smash Factor tarkoittaa sitä, millä vauhdilla pallo lähtee lavasta suhteessa mailanpään nopeuteen. Esimerkiksi jos mailanpään vauhti on osumahetkellä 100 mailia tunnissa ja lähtee pallo lavasta 150 mailia tunnissa, Smash Factor on 1,5.

Hauskuuden merkitystä ei kannata väheksyä. Talvikaudella halliharjoittelu alkaa helposti maistua puulta. TrackManin avulla harjoittelusta pystyy tekemään monipuolisempaa ja hauskempaa, se edesauttaa oppimista kuin huomaamatta.

GoGolf Loungessa on käytössä kuusi simulaattoria

Varausjärjestelmästämme voit varata simulaattorikerran GoGolf Loungen golfhallissa. Myynnissä on sekä vakiovuoroja että kertavuoroja. Simulaattorit on nimetty kukin omilla nimillään, mutta kaikissa simulaattoreissa on samat ominaisuudet. Simulaattoriin pääsee alkaen 28 €/tunti. Tervetuloa viihtyisään golfhalliimme!